Kunstgras in de tuin

Kunstgras in de tuin is niet meer weg te denken uit deze maatschappij. Of u nu het onderhoud beu bent of gewoon altijd een groener gazon wilt dan de buren. Er zijn redenen genoeg te bedenken om over te stappen naar kunstgras. Hieronder volgt ons assortiment kunstgras voor in de tuin.

Allereerst willen we u graag wijzen op onze bestelwijzer. Met dit document krijgt u een goed beeld van hoeveel mu nodig heeft voor uw kunstgras project en tevens geeft het een goed beeld van de benodigde kunstgras toebehoren. Download onze "rekenwijzer" door te klikken op het document aan uw rechterzijde.

Als u vervolgens weet wat u nodig heeft en u wilt het kunstgras zelf installeren, bestel de producten dan via onze webshop en profiteer van de webshop kortingen! We hebben voor u een 4 tal kortingscodes samengesteld die u kunt invullen tijdens het bestelproces. Let op: de kortingscodes gelden alleen voor producten die zijn aangeduid met "actie-product"

Vanaf 500 euro besteding, wordt alles gratis bezorgt, u heeft hiervoor geen kortingscode nodig.

Kortingsode 5341 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.000 euro is, u ontvangt dan direct 10% korting op de gehele bestelling.

Kortingsode 5342 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.375 euro is, u ontvangt dan direct 13% korting op de gehele bestelling.

Kortingsode 5343 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.750 euro is, u ontvangt dan direct 15% korting op de gehele bestelling.

Kortingsode 5344: deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.750 euro is, u ontvangt dan een gratis kunstgras borstelmachine t.w.v. 395 euro.

Kunstgras producten die vallen onder de actievoorwaarden

Overige kunstgras producten

Gratis stalen / proefmonsters aanvragen

We geven er de voorkeur aan om persoonlijk advies aan huis te komen geven als u voornemens bent om een kunstgras veld aan te schaffen. Nadat u van ons een vrijblijvende informatieve mail heeft ontvangen, kunt u bepalen of het e.e.a. in lijn der verwachting ligt. Zo ja, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs met een set grote stalen en kunnen dan de mogelijke kunstgras soorten uitgebreid toelichten. Tevens kunnen we dan meekijken of er nog specifieke voorbereidingen en of aandachtspunten zijn, aangaande het grondwerk en aangaande de installatie van het kunstgras.

U kunt er ook voor kiezen om een set stalen aan te vragen. De set stalen is kosteloos. Wel vragen we een "klein" bedrag voor de handeling, verpakking en verzendkosten van in totaal 14,95 euro. Dit bedrag wordt vervolgens gecrediteerd als u overgaat tot aankoop van het kunstgras. klik hieronder op "gratis stalenbox" om de box te bestellen. We hebben onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende boxen: 1 kunstgras stalenbox laag tot midden segment waarbij we stalen bijvoegen van de goedkopere soorten tot aan mooie middenklassers en tevens een stalenbox midden tot hoog segment waarbij we stalen bijvoegen van mooie middenklassers tot aan de high-end kunstgras soorten

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het laag en midden segment

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het midden en hoog segment