Kunstgras op uw balkon

Naast kunstgras in de tuin, is het tevens erg populair om kunstgras op balkons te plaatsen. Mogelijke producten voor uw balkon, worden hieronder weergegeven.

We raden wel aan, als u kunstgras wilt plaatsen op uw balkon om eronder een degelijke shockpad te leggen. Meestal betreft de ondergrond een harde betonvloer en tevens heeft u extra afwatering nodig. Een goede shockpad biedt een oplossing voor beide uitdagingen. Zie hieronder voor mogelijke shockpad.

 

Prijs is per m2.

Shockpad / valdemping / drainageplaten 18 mm dik voor onder kunstgras (speel)velden. Deze (puzzel)platen zijn vervaardigd uit virgin EPP en zijn een absolute aanrader voor onder kunstgras-speelvelden (ook voor dakterrassen en in tuinen). Het grote voordeel van deze platen is dat de dempende werking zorgt voor een verbeterd loop- en speelcomfort, ook biedt deze plaat een stukje extra veiligheid voor uw spelende kinderen. Tevens dragen deze platen bij aan een verbeterde drainage van uw kunstgras veld en tot slot heeft deze plaat het grote voordeel dat de onderbouw beter beschermt wordt tegen kuilen / verzakkingen bij puntbelasting.

Gekleurd kunstgras

U kunt ervoor kiezen om groen kleurend kunstgras te plaatsen om uw balkon. Maar er zijn tegenwoordig ook diverse mooie kleuren leverbaar voor uw balkon. Hieronder volgt een selectie.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor kunstgras op uw balkon. Vul dan aub onderstaande formulier in