• Gratis bezorgt vanaf 500 euro
  • 15 jaar ervaring in de kunstgras markt
  • Diverse webshopkortingen tot 15%
  • Gratis advies en offerte

Referenties Nobel Grass:

Hieronder volgt een kleine selectie van  de door ons gerealiseerde kunstgras projecten van de afgelopen 15 jaar:

Offerte aanvragen:

Wilt u ook een prachtig kunstgras veld in de tuin? Vul onderstaande formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat!

Om u gericht informatie te kunnen doen toekomen, hebben we in onderstaande formulier een aantal vragen staan. Hoe beter u ons informeert, hoe gerichter we kunnen informeren. Bij de vraag "het aantal m2" heeft het onze voorkeur als bij benadering de lengte x breedte kan worden opgegeven. Dan kunnen we direct rekening houden met de snijverliezen. De vraag van de breedte van de doorgang heeft betrekking op de bereikbaarheid van het perceel met machines. Als de doorgang 90 cm of breder is, dan kunnen we gebruik maken van een minigraver en een kleine rups-dumper. Dit maakt het werk lichter en sneller. Tevens is het handig als er een foto kan worden bijgevoegd van de situatie. Dan kunnen we direct meekijken en adviseren hoe we het e.e.a. kunnen aanpakken.Gratis stalen aanvragen:

We geven er de voorkeur aan om persoonlijk advies aan huis te komen geven als u voornemens bent om een kunstgras veld aan te schaffen. We komen dan vrijblijvend bij u langs met een set grote stalen en kunnen dan de mogelijke kunstgras soorten uitgebreid toelichten. Tevens kunnen we dan meekijken of er nog specifieke voorbereidingen en of aandachtspunten zijn, aangaande het grondwerk en aangaande de installatie van het kunstgras.

U kunt er ook voor kiezen om een set stalen aan te vragen. De set stalen is kosteloos. Wel vragen we een "klein" bedrag voor de handeling, verpakking en verzendkosten van in totaal 14,95 euro. Dit bedrag wordt vervolgens gecrediteerd als u overgaat tot aankoop van het kunstgras. klik hieronder op "gratis stalenbox" om de box te bestellen. We hebben onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende boxen: 1 kunstgras stalenbox laag tot midden segment waarbij we stalen bijvoegen van de goedkopere soorten tot aan mooie middenklassers en tevens een stalenbox midden tot hoog segment waarbij we stalen bijvoegen van mooie middenklassers tot aan de high-end kunstgras soorten

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het laag en midden segment

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het midden en hoog segment