Kunstgras onderhoud

Het aanschaffen van een kunstgras veld kan een behoorlijke uitgave zijn. U wilt dan waarschijnlijk ook dat het veld er de komende jaren pico bello uit blijft zien. Wij van Nobel Grass bieden ook een onderhoudsservice aan om de duurzaamheid van uw veld te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw kunstgras veld er ten alle tijde pico bello uit ziet.

U kunt eventueel zelf met een huishark en harde bezem het kunstgras onderhouden maar dit is niet helemaal zaligmakend. Er is een alternatief mogelijk...

De eerlijkheid gebied te zeggen dat het vaak wel zo is dat (mede door de reisuren en reiskosten) de onderhoudstarieven behoorlijk kunnen oplopen. We hebben voor het nieuwe seizoen 2024 een nieuwe borstel- en onderhoudsmachine gelanceerd. Deze machine is een lichtgewicht apparaat en zeer eenvoudige te bedienen. Door de knop aan de zijkant in te drukken, en dan vervolgens de hendel in te knijpen, gaat de borstel draaien. De borstel reinigt het kunstgras grondig tot onderin de mat. Overtollig vuil, afval van takjes en bladeren en anderszins wordt door de borstel in de opvangbak geborstelt. U kunt deze opvangbak vervolgens eenvoudig afnemen en legen in uw groencontainer.

Verder zorgt deze borstelmachine ervoor dat de vezels van de kunstgras mat weer mooi rechtovereind komen te staan wat esthetisch erg fraai is. 

Hieronder volgt een impressie van de werking van de borstel- en onderhoudsmachine:

Hierboven ziet u de situatie voor het borstelen met de machine. Er ligt blad op het veld en tevens vele naalden van de boom rechts op de foto.

Hierboven ziet u links een afbeelding tijdens de onderhoudswerkzaamheden. U ziet dat de machine het blad en naalden van de naaldboom eenvoudig opborstelt. De machine is licht van gewicht en zeer eenvoudig te hanteren. 

Hierboven ziet u hoe de borstelmachine al het afval netjes in de omvangbak heeft geborsteld. U kunt de opvangbak eenvoudig van de machine afhalen, dan vervolgens legen in de groencontainer en weer eenvoudig terugplaatsen.

Hierboven ziet u de situatie na de onderhoudsbeurt. Alles is weer als nieuw! En dat in slechts 10 minuten tijd.

Bestel de borstelmachine direct hieronder:

Actie-product! Nieuw in 2024!

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

€ 395,00
Actie-product! Nieuw in 2024!

Kunstgras borstelmachine met opvangbak

€ 395,00

We hebben voor het nieuwe seizoen 2024 een nieuwe borstel- en onderhoudsmachine gelanceerd. Deze machine is een lichtgewicht apparaat en zeer eenvoudige te bedienen. Door de knop aan de zijkant in te drukken, en dan vervolgens de hendel in te knijpen, gaat de borstel draaien. De borstel reinigt het kunstgras grondig tot onderin de mat. Overtollig vuil, afval van takjes en bladeren en anderszins wordt door de borstel in de opvangbak geborstelt. U kunt deze opvangbak vervolgens eenvoudig afnemen en legen in uw groencontainer.

Verder zorgt deze borstelmachine ervoor dat de vezels van de kunstgras mat weer mooi rechtovereind komen te staan wat esthetisch erg fraai is. 

De bovenstaande borstelmachine werkt op 220 v en is te bestellen a 395 euro incl. 21% btw door bovenstaand product aan de klikken. U wordt dan naar onze webshop geleid.

U kunt er ook voor kiezen om de borstelmachine gratis te ontvangen. U leest het goed! We hebben momenteel een actie. Bij een ordergrootte via onze webshop van minimaal 1.750 euro aan kunstgras en kunstgras toebehoren, krijgt u deze machine helemaal gratis. Dit geldt voor de kunstgras producten die vallen onder de actievoorwaarden. Deze zijn te vinden op deze pagina: kunstgras in de tuin.