Kunstgras kopen en of laten leggen

Nobel Grass is met haar ruim 15 jaar ervaring in de kunstgras markt, een vertrouwde en gerenommeerde speler. U kunt bij ons terecht voor elke kunstgras toepassing die er is. Of het nu een kunstgras veld is voor uw tuin of balkon of een multifunctioneel sportveld. U kunt bij ons altijd terecht. Ook hebben we met zorg een assortiment samengesteld met de meest duurzame en meest natuurgetrouwe soorten kunstgras in elke prijsklasse.

Hieronder hebben een selectie gemaakt met verschillende categorieën. Klik op de gewenste categorie en u vind daar meer informatie.

Als u wilt bestellen, dan kan dat via onze webshop of vul een van de invul formulieren in die op onze website staan of stuur een algemene e-mail met uw verzoek en vragen naar info@nobelgrass.nl.

 

Hoeveel m2 heb ik nodig?

We kunnen ons voorstellen dat u na het bekijken van onze website meer informatie wilt over bijvoorbeeld hoeveel m2 u precies nodig heeft en welke kunstgras toebehoren nog nodig zijn. We hebben hiervoor een rekenwijzer gemaakt met daarin uitleg over hoe het aantal m2 te berekenen en tevens welke toebehoren er zijn en welke van toepassing kunnen zijn voor uw project.

Gratis en vrijblijvend advies aan huis

We geven er de voorkeur aan om persoonlijk advies aan huis te komen geven als u voornemens bent om een kunstgras veld aan te schaffen. Nadat u van ons een vrijblijvende informatieve mail heeft ontvangen, kunt u bepalen of het e.e.a. in lijn der verwachting ligt. Zo ja, dan komen we graag vrijblijvend bij u langs met een set grote stalen en kunnen dan de mogelijke kunstgras soorten uitgebreid toelichten. Tevens kunnen we dan meekijken of er nog specifieke voorbereidingen en of aandachtspunten zijn, aangaande het grondwerk en aangaande de installatie van het kunstgras. U kunt onderstaande formulier invullen voor het ontvangen van een offerte / richtprijs en additionele gewenste informatie.

Gratis stalen / proefmonsters aanvragen

U kunt er ook voor kiezen om een set stalen aan te vragen. De set stalen is kosteloos. Wel vragen we een "klein" bedrag voor de handeling, verpakking en verzendkosten van in totaal 14,95 euro. Dit bedrag wordt vervolgens gecrediteerd als u overgaat tot aankoop van het kunstgras. klik hieronder op "gratis stalenbox" om de box te bestellen. We hebben onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende boxen: 1 kunstgras stalenbox laag tot midden segment waarbij we stalen bijvoegen van de goedkopere soorten tot aan mooie middenklassers en tevens een stalenbox midden tot hoog segment waarbij we stalen bijvoegen van mooie middenklassers tot aan de high-end kunstgras soorten

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (laag tot midden segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het laag en midden segment

Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00
Gratis stalenbox

Gratis stalenbox (midden tot hoog segment)

€ 0,00

Kunstgras stalen in het midden en hoog segment

Kunstgras toebehoren

Naast een groot assortiment kunstgras producten, heeft Nobel Grass ook alle mogelijke en denkbare kunstgras toebehoren. Met de kunstgras toebehoren bedoelen we de aanvullende kunstgras producten die nodig kunnen zijn als u een kunstgras veld wilt (laten) aanleggen. Zo heeft u buiten de kunstgras mat nog minimaal een drukverdelend doek nodig. Dit product wordt gebruikt onder de kunstgras mat en zorgt ervoor dat de onderbouw, tot op zekere hoogte, beschermt wordt tegen puntbelasting zodat kuilen / deuken kunnen worden voorkomen. Mocht u een kunstgras veld willen (laten) installeren dat intensief belast wordt (b.v. als er gevoetbald en of gehockeyd gaat worden), dan zou een kwalitatief goede shockpad beter zijn voor de bescherming van de onderbouw. Ook bevorderd een shockpad het loop- speel- en sportcomfort.

Het wordt aanbevolen om elke kunstgras mat (m.u.v. een waterveld hockey kunstgras mat) in te zanden met kwartszand. Het kwartszand zorgt ervoor dat de mat stabiel blijft liggen en tevens wordt de vezel ondersteunt door het zand wat beter is voor de duurzaamheid van de kunstgras mat. Hieronder worden enkele kunstgras toebehoren weergegeven. Klik op onderstaande en u wordt doorverwezen naar de kunstgras toebehoren pagina met meer informatie en bestelmogelijkheden.

Privé hockeyveld

Naast bovenstaande categorieën, hebben we hieronder nog een specifieke categorie toegevoegd: "privé hockeyveld". De reden om dit specifiek te benoemen is dat we ons de afgelopen 15 jaar hebben gespecialiseerd in deze categorie. We hebben inmiddels vele honderden privé hockeyvelden mogen realiseren in Nederland, België, Spanje en UK. Bent u geïnteresseerd in een leuk speelveld in uw tuin waar uw kinderen zich volop kunnen uitleven? klik dan op onderstaande link. 

Manier van werken: voorbeeld project te Vleuten, circa 400 m2

Zoals gezegd heeft Nobel Grass vele projecten gemaakt in het verleden van groot tot klein en van eenvoudig tot projecten met meer uitdagingen. We hebben een opname gemaakt van een project te Vleuten waarbij de ondergrond / grondslag niet al te best was vanwege de kleigrond en slechte afwatering in de tuin. We hebben toen een lavaonderbouw met grindplaten gerealiseerd. Zie onderstaande Youtube filmpje voor de manier van werken en rechts daarvan een foto van het eindresultaat.

Aanleg kunstgras project - Nobel Grass - Vleuten

Eindresultaat!