Hieronder volgen de acties van Nobel Grass:

Actie 1: gratis onderhouds- borstelmachine bij aanschaf van een kunstgras veld t.w.v. 395 euro!

Het aanschaffen van een kunstgras veld kan een behoorlijke uitgave zijn. U wilt dan waarschijnlijk ook dat het veld er de komende jaren pico bello uit blijft zien. Wij van Nobel Grass bieden ook een onderhoudsservice aan om de duurzaamheid van uw veld te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw kunstgras veld er ten alle tijde pico bello uit ziet.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat het vaak wel zo is dat (mede door de reisuren en reiskosten) de onderhoudstarieven behoorlijk kunnen oplopen. We hebben voor het nieuwe seizoen 2024 een nieuwe borstel- en onderhoudsmachine gelanceerd. Deze machine is een lichtgewicht apparaat en zeer eenvoudige te bedienen. Klik op deze link voor meer info: kunstgras onderhoud.

Bij een ordergrootte van minimaal 1.750 euro aan kunstgras en kunstgras toebehoren, krijgt u deze machine helemaal gratis bij uw aankoop. Gebruik hiervoor kortingscode 5344 welke in te vullen is op onze webshop.

Overige kortingsacties:

Nobel Grass heeft nog diverse kortingsacties voor u in petto. Deze volgen hieronder en zijn geldig als u via de webshop uw bestelling doet.

 

Vanaf 500 euro besteding, wordt alles gratis bezorgt, u heeft hiervoor geen kortingscode nodig.

 

Kortingsode 5341 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.000 euro is, u ontvangt dan direct 10% korting op de gehele bestelling.

 

Kortingsode 5342 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.375 euro is, u ontvangt dan direct 13% korting op de gehele bestelling.

 

Kortingsode 5343 (geldt alleen voor producten aangeduid met actie-product): deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.750 euro is, u ontvangt dan direct 15% korting op de gehele bestelling.

 

Kortingsode 5344: deze kunt u gebruiken als uw besteding boven 1.750 euro is, u ontvangt dan een gratis kunstgras borstelmachine t.w.v. 395 euro.